Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

TV-optagelserne starter til Zulu Djævleræs 6

Folkerace 
31/05/11 

Forberedelserne til den sjette udgave af Zulu Djævleræs er i fuld gang.
TV-optagelserne er planlagt til 7 dage hen over juni på motorsports-stadionet i Nysum hos Motorsport Nordjylland (MNJ).
Den sportslige chef Kaj Storgaard forklarer om tidsplanen:
 

- De fire indledende bliver optaget henholdsvis fredag d. 3. juni, lørdag d. 4. juni, fredag d. 17. juni og lørdag d. 18. juni. Herefter står søndag d. 19. juni samt fredag d. 24. juni i de to semifinalers tegn. I de indledende runder dyster 3 par om at komme gennem nåleøjet til semifinalerne, som er reserveret til de tre bedstplacerede. I semifinalerne går parrene fra den bedste halvdel videre til superfinalen (lørdag d. 25. juni).


'Kørermøde' inden det går løs
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Har man sagt Zulu Djævleræs, falder snakken også hurtigt på MNJ’s danmarksberømte speaker: Bowler Tage, som forklarer omkring afviklingen af Zulu Djævleræs 6:

- Zulu Djævleræs er stadig væk meget populær underholdning og trækker høje seertal både på TV2 Zulu og hovedkanalen: TV2. Konceptet i Zulu Djævleræs er bygget op over motorsports-disciplinen: Folke Race (FR), som oprindelig blevet født i Sverige, men er herefter blevet spredt til Norge, Danmark og Finland. I de senere år er Zulu Djævleræs således blevet solgt til både Norge og Sverige.


Udfaldet er måske ikke altid lige heldigt
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

- Til Zulu Djævleræs 6 er der inviteret 32 kändisser, fortsætter Kaj Storgaard. - I 2011 vil en seerbil (i hver af de 4 indledende runder) få mulighed for at fighte sig frem til superfinalen i skarp og tæt konkurrence med kändisserne.

Bowler Tage forklarer videre om afviklingen af Zulu Djævleræs 6: - Vi sætter virkelig sikkerheden i højsædet, selv om det flere gange ser meget dramatisk ud under TV-udsendelserne. I år disker vi desuden op med en endnu mere vild/voldsom kvalifikationsbane til startplaceringerne i første heat.


Bowler Tage - hvis nogen skulle være tvivl
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Kaj Storgaard supplerer omkring TV-succesen:
- Som mangeårig ildsjæl inden for banesport på løst underlag er det virkelig en dejlig oplevelse at overvære, hvordan show og motorsport kan sammenkædes til et spændende og unikt koncept. Senest har Zulu Djævleræs vundet TV-prisen: Danmarks mest originale TV-program, hvilket er et lille og fortjent skulderklap til MNJ’s medlemmer, som har lagt mange timer i at få tingene til at spille under TV-optagelserne. Herudover blev Zulu Djævleræs nomineret til den internationale Rose D’or-pris, hvor det kæmpede mod 401 underholdningsprogrammer fra 34 europæiske lande.


Der er masser action - kom og se det
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Interesserede med lidt benzin i blodet har alle dage mulighed for at kikke på TV-optagelserne på MNJ’s motorsports-stadion. Dette foregår hen over en periode på 6-7 timer - startende midt på formiddagen.

Zulu Djævleræs har desuden fået sin egen portal på Facebook, hvor over 2500 interesserede har tilmeldt sig.

Med venlig hilsen
MOTORSPORT NORDJYLLAND
Åge Kirketerp Jensen


Læs mere om:
  • Nysum
  •