Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Le Mans filmen på storskærm i HD kvalitet

Le Mans 
03/06/11 

Le MansVi er i alvorlig grad ved at tælle ned til årets Le Mans, og er du en af dem som tager tidligt af sted for at være til stede hele ugen, er der et arrangement på banen tirsdag den 7. juni, om aftenen, hvor Steve McQueen’s legendariske Le Mans film vises på storskærm.
 

Filmen vises fordi det er 40 år siden filmen havde premiere. CBS og Paramount har digital restaureret filmen og den vil derfor også blive udgivet på Blu-ray og den version kan købes allerede fra den 1. Juni.

Blu-ray udgaven har ud over forbedret billede kvalitet også 7.1 DTS-HD lyd, så der er slet ingen grund til ikke at opleve filmen endnu engang. Og den kærkomne lejlighed er på Le Mans på start/mål langsiden hvor der opstilles en kæmpe skærm, og filmen afspilles fra klokken 22.

Der er gratis adgang til arrangementet for alle som har billet til banen, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS