Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Marco Gersager til DM2

DM Rally 
28/05/11 

I weekenden den 20.-21. maj blev anden afdeling af Danish rally championship kørt på vejene omkring Juelsminde, rallyet bød på godt 140 kilometer hastigheds prøver og flere af dem var meget krævende for kørerne.
Op til løbet havde Marco Gersager fået sin nye rallybil til landet og takket være nogen hjælpsomme folk lykkedes det at få den klar til start ved Tegee Dan rallyet.
 

Marco's faste co-driver er ikke den han plejer til at arbejde sammen med til dette løb, Michele Danielsen skal læse noterne op når de 12 hastigheds prøver bliver kørt.

Fredag aften blev der kørt shake down som er en test forud for løbets tællende prøver og det var her Marco gersager skulle kører sin nye opel corsa super 1600 for første gang.

Fredag eftermiddag udtaler Marco Gersager: Det er nogen rigtig fine prøver morgen dagens rally byder på, på nogen af prøverne går det meget ligeud og det er en bil som min med en lav gearing ikke glad for, men det er bar med at holde i og få kørt nogen gode kilometer.

Fredagens test forøb med lidt små problemer, men et effektivt servicehold og en hjælpende hånd udefra gjorde at bilen var klar lørdag morgen.

Lørdagens første 6 prøver gik okay trods der var lidt problemer med den nye bil. De prøver der går meget ligeud skaber en masse varme problemer på motoren fordi at den køre maks omdrejninger i længere tid.

Marco Gersager udtaler til den midterste service pause: Nu vi halv vejs og vi har haft lidt problemer med bilen men det lader til der skulle være styr på det nu, vi mistede faktisk benzin trykket på vej ind til service, men det har de fået styr på igen. På prøverne der går meget lige ud har vi det svært da bilen har en top hastighed på 167 kmt. Det er ikke optimalt for og så får vi nogen varme problemer med den.

De sidste 6 prøver går bedre og Marco Gersager finder rytmen for hvordan corsaen skal køres, men på den aller sidste hatigheds prøve mister bilen servo styringen og 2 gearet, så den bliver humpet i mål, men vigtist af alt kommer der flere point på DM kontoen efter en problem fyldt dag.

Efter ankomst til mål udtaler Marco Gersager: Vi har haft for mange problemer idag, men det er en ny bil og vi er nød til at finde dens svage punkter så vi ved hvad vi skal holde et ekstra øje til. Mit og Micheles samarbejde er gået super godt, og rytmen mellem os kom hurtigt. Jeg er glad for vi kan tage point med til kontoen herfra tråds vores problemer idag.

Til sidst skal lyde en stor stor tak til service folkene hos Simon Hansen, Simon Larsen og Steen Andersen de gjorde en stor indsats for at holde bilen kørende ved dette rally.

Promotorsport v/ Marco Gersager


Læs mere om:
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: