Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

Sally Racing i Special Saloon Car løb

Special Saloon 
27/05/11 

- på Padborg Park
Frisk fra klassesejren i 12-timers løbet på Hungaroring i Ungarn med Renault Sport Clio III raceren, stiller Sally Racing denne weekend op i Special Saloon Car klassen på Padborg Park.
Til Special Saloon Car løbet stiller teamet med deres Volvo S60 Challenge racer, og den skal som sædvanligt (når der er tale om SSC løb) køres af Niels Høiby.
 

Niels Høiby der sidste år deltog i hele Special Saloon Car sæsonen, og som sluttede på anden pladsen i klasse SS3 mesterskabet samt på 8. pladsen i det generelle mesterskab, har til denne sæson valgt kun at køre udvalgte løb.


Der er lovet regnvejr i weekenden over Padborg Park, men det ryster ikke Niels Høiby - det har han prøvet før, og alligevel givet fuld gas!
(Foto: Motorsporten.dk)

Special Saloon Car klassen er på Padborg Park en af klasserne ved 'Historisk Festival', hvor de kører sæsonens anden løbsweekend, mens det dog er den første løbsweekend for Niels Høiby i år.

Tidsplan for Special Saloon Car klassen:

Lørdag den 28. maj:
12:05 - 12:20 træning
15:10 - 15:25 tidtagning
17:35 - 17:55 1. løb

Søndag den 29. maj:
10:15 - 10:35 2. løb.

Begge løb strækker sig over 18 minutter plus en ekstra omgang.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Niels Høiby
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 • 29/05/11 - Padborg Park - Special Saloon - DM
 • Pokalslugere i Ungarn
 • Sally Racing skriver historie i Ungarn
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS