Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superbike - DK

2 X Tirsgaard på Padborg Park

Superbike - DK 
26/05/11 

DM i Road Racing for Super Bike afvikles i den kommende weekend på Padborg Park.
Martin Speed of Light / TH Motorsport teamets 2 kørere Steven Tirsgaard og Simon Tirsgaard deltager begge på Honda CBR 1000 RR ved årets første afdeling af DM i Road Racing på Padborg Park.
 


Simon og Steven Tirsgaard.
(Foto: fototom.dk)

For Steven Tirsgaards vedkommende skal han forsvare det Danske Mesterskab i Super Bike klassen fra 2009 og 2010, mens Simon Tirsgaard er debutant i den store Super Bike klasse. Tidligere har han som bekendt kørt i Super Sport 600 klassen. Der er forhåndstilmeldt 17 kørere i klassen med de tidligere kendte kørere samt flere nye i klassen, hvorfor der må forventes kamp om placeringerne i serien.

Simon Tirsgaard siger op til debuten i Super Bike klassen:
”Jeg glæder mig virkelig meget til løbene på Padborg Park i den kommende weekend, men nu skal jeg først lige vænne mig til den betydeligt kraftigere Super Bike racer, og der skal køres nogle omgange ind på rygraden. Jeg håber på en top 5 placering og gerne en podieplacering i løbet af sæsonen. Der er sikkert mange i feltet, der har nøjagtig de samme forhåbninger som mig,” slutter Simon.


Simon Tirsgaard.
(Foto: fototom.dk)

Steven Tirsgaard udtaler:
”Min målsætning er at genvinde det Danske Mesterskab i Super Bike klassen, men er dog klar over, at flere meget gerne vil fravriste mig titlen. Der er flere kørere, der vil presse på helt i toppen af feltet, men jeg vil gøre mit bedste for at erobre titlen, ” afslutter Steven.


Steven Tirsgaard.
(Foto: fototom.dk)

Både lørdag og søndag er der masser af motorsport på Padborg Park, idet der også køres Classic motorcykler og flere bilklasser i løbet af denne weekend.

Vi kører efter følgende program:

Lørdag: Træning kl. 10:55
Tidtagning kl. 13:50.

Søndag:
Løb 1 kl. 12:40
Løb 2 kl. 16:05.

Martin Speed of Light / TH Motorsport


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  •