Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ingen DRS i tunnelen i Monaco

Formel 1 
25/05/11 

Der har i den senere tid været talt meget om anvendelsen af DRS og fortalerne er i overtal. Dog ikke når det gælder det kommende Grand Prix i Monaco der køres i den kommende weekend.
Her har modstanden for anvendelsen af DRS været klart størst, og FIA har nu meddelt GPDA - kørernes forening - at DRS ikke vil blive tilladt i tunnelen på havnefronten i Monaco.
 

Det nye aerodynamiske hjælpemiddel DRS er en succes ifølge langt de fleste. Også blandt kørerne selvom der er enkelte der ikke er så begejstret for det.

Om DRS også forsætter i fremtiden må vi afvente og se, men i denne sæson kører man videre med systemet, dog med undtagelse af Grand Prixet i Monaco i weekenden. Her vil det blive forbudt at anvende på en ellers oplagt strækning.

Charlie Whiting fra FIA har meddelt Grand Prix Drivers Association at det i Monaco ikke vil være tilladt at bruge DRS visse steder. Man havde ellers udset sig den berømte tunnel under hotellet på havnefronten som et oplagt sted.

Ellers er der for så vidt tilladt med frit brug af DRS i de fri træninger og i kvalifikationen. I selve løbet bliver det på start/mål langsiden at DRS zonen vil blive placeret.

Dons

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 29/05/11 - Monte Carlo - Formel 1 - FIA F1
  •