Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kort hjemmebanerally for Jesper Bisted

DM Rally 
27/05/11 

Tegee-Dan Rally i Store Bededagene skulle have været en god oplevelse for Jesper Bisted fra Horsens. To af de hastighedsprøver, der indgik i løbet, sluttede ganske tæt på hans bopæl i Oens ved Horsens, men han kom ikke til at køre dem.
Allerede efter fire af de i alt tolv hastighedsprøver måtte han modvilligt kaste håndklædet i ringen.
 

”Allerede på den anden hastighedsprøve var vi så uheldige at knække gearstangen,” fortæller Jesper Bisted. ”Så var vi nødt til at køre anden og tredje hastighedsprøve i andet gear, og det betød, at vi var ti minutter efter de hurtigste.”


Jesper Bisted og Leif Heick sad fast i andet gear på to af de fire prøver, de nåede at deltage i.
(Foto: Bisted Motorsport)

På servicepladsen i Juelsminde blev den knækkede gearstang repareret, men så opstod der et nyt problem på den fjerde hastighedsprøve.

”Bilen begyndte at sætte ud, og det virkede til, at der ikke var tilstrækkeligt med benzintryk, så vi valgte at stoppe,” siger Jesper Bisted.

Specielt problemet med det manglende benzintryk var noget, som Horsens-køreren havde døjet med i den første afdeling af Mekonomen Rally Championship. Og som han havde regnet med ville være løst til rallyet på hjemmebane.

”Vi tror, at det er en ledningsfejl, for alle benzinpumperne er helt nye i bilen. Dem havde vi fået leveret fra Frankrig nogle få dage inden løbet,” forklarer Jesper Bisted.

”Enten er det en ledning eller også er det en computerfejl, som har drillet os, men det skal vi bare have løst. Men det er selvfølgelig utroligt irriterende, at det skal ske i et løb på hjemmebane, hvor der er mange venner, bekendte og sponsorer, der er ude for at heppe på en. Vi fik ikke rigtigt kørt nogen egentlige konkurrencekilometer i dag, så desværre blev det ikke et løb, vi kan bruge til noget.”

Trods uheldet er Jesper Bisted og hans codriver Leif Heick ikke blevet sat af i kampen om Danmarksmesterskabet for de tohjulstrukne biler. Godt nok er de rykket fra anden- til femtepladsen, men de er blot fem point fra holdet på andenpladsen.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Leif Heick
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •