Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Travl uge for Suzuki Motorsport med masser af løb

DM Rally 
25/05/11 

Der er travlhed i Suzuki Motorsport for tiden. Indenfor bare en enkelt uge deltager teamet med de hvide og blå Suzuki Swift-modeller i hele to løb. Det første løb var anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, der blev kørt i lørdags i Juelsminde, og det næste er Suzuki Mini Rally i Billund, der tæller som første afdeling af DASU-mesterskabet i mini rally.
 

Ved det kommende løb stiller Suzuki Motorsport op med Anders Lysen/Carina Møller (Sorø/Helsingør) og René Harms/Peter Petersen (Nørre Alslev/Sorø), der begge skal konkurrere i samme klasse for 2WD-biler op til 1400-1600 cm3.


Anders Lysen er klar til start i Suzuki Minirally i Billund på lørdag.
(Foto: Suzuki Motorsport)

”Det bliver spændende at skulle i gang igen,” siger Anders Lysen. ”Det er godt en måneds tid siden, at jeg sidst var ude at køre, men lige præcis denne form for meget kompakte løb, hvor vi skal køre otte hastighedsprøver med en samlet længde på omkring 50 km, er lige noget, som tiltaler mig. Jeg tror også, at vi har mulighed for et godt topresultat i løbet.”

”Vi stiller også til start i Billund, for vi kan mærke, at det for os gælder om at få kørt så mange kilometer som muligt,” siger René Harms. Han var i den forgangne weekend sammen med Henrik Dernoff (Ringsted) med til at repræsentere Suzuki Motorsport i anden afdeling af DM i rally, hvor han kørte en tredjeplads hjem i DASU Cuppen op til 1600 cm3.


René Harms har travlt i denne tid. To lørdage i træk sidder han bag rattet af sin Suzuki Swift Sport.
(Foto: Suzuki Motorsport)

”Det var noget af en kamp. Det kørte godt for os, og vi havde ingen problemer, men vi skal bare ud at køre og have noget mere træning, så vi kan blive bedre. Vi skal have nogle flere kilometer i kroppen, så vi stiller op i alt, hvad vi kan.”

Kenneth Madsen/Carina V. Møller (Dianalund/ Helsingør) var også til start i det seneste DM-løb, men deres deltagelse endte brat allerede på den anden hastighedsprøve.

”Efter den første hastighedsprøve lå vi som nummer seks generelt og var bedste tohjulstrækker,” forklarer Kenneth Madsen. ”Desværre punkterer vi på prøve 2, og det opdager vi først, da vi er på vej ned mod en chikane, hvor vi ikke kan nå at stoppe. Jeg havde ikke mærket den punktering, og havde det været under normale forhold, så var vi kommet igennem uden problemer. Vi bremsede før 100 meter mærket, men da højre forhjul var punkteret, blokerede det bare, og så ramte vi nogle tønder og måtte udgå.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Suzuki Motorsport
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: