Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kim Wentzel fører DM for tohjulstrukne biler

DM Rally 
27/05/11 

Nordsjællænderne Wentzel og Otto er stærkt kørende i år
Kim Wentzel og Lone Otto har i den senere tid for alvor har fået deres Citroën C2R2 Max til at flyve på hastighedsprøverne. I Tegee-Dan Rally, anden afdeling af danmarksmesterskabet, som blev kørt på landevejene ved Juelsminde, satte de prikken over i'et ved at vinde klassesejr og tage føringen i det eftertragtede mesterskab for moderne, tohjulstrukne biler.
 

"Alt det held, vi manglede sidst i Tyskland, det havde vi denne gang," fortæller Kim Wentzel:
"Da vi brændte et tændrør på en hastighedsprøve, skete det midt i Juelsminde by tæt ved servicepladsen. Ellers kunne det have været fatalt," tilføjer den beskedne nordsjællænder.


Kim Wentzel og Lone Otto brugte den lille, rappe Citroën C2R2 til det yderste.
(Foto: Michael Eisenberg)

Kim Wentzel og hans codriver Lone Otto opregner også konkurrenternes uheld, som var med til at hjælpe dem til sejren.

Men de ved også, at de har kørt stærkt, og at de med en 13. plads generelt har skabt respekt om sig selv.

"Samarbejdet med Lone var fint, og vi sidder godt på pointene nu efter to løb. Vi skal køre klogt fremover," siger Kim Wentzel, der håber at finde en ekstra sponsor til den ledige plads i forruden, for økonomien er stram for et amatørteam.

"Kim er en super dygtig kører," supplerer Lone Otto, der har kørt rally med mange kompetente kørere gennem åerne.


Kim Wentzel og Lone Otto suser gennem det smukke landskab på vej mod føringen i danmarksmesterskabet for tohjulstrukne biler.
(Foto: Michael Eisenberg)

Eller som den official, der havde ansvaret for en hurtig chikane, sagde, efter at have overvåget, hvordan alle rallykørerne vred deres biler gennem en højre-venstre-højre kombination ved de opstillede olietønder på en landevej:
"Han kørte godt nok stærkt igennem her, ham Kim Wentzel."

Efter to ud af seks rallyer fører Wentzel og Otto DM for tohjulstrukne biler med otte point ned til nummer to. Næste løb for dem i DM-serien er 18. juni i Sønderjylland.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: