Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Max Christensen tilbage i topform

DM Rally 
26/05/11 

- den nordjyske rallykører blev nummer fire i DM-løb
Den tidligere rallymester Max Christensen fra Svenstrup og hans codriver Ole Frederiksen fra Skibby leverede en flot præstation, da de i weekenden kørte sig ind på fjerdepladsen i anden afdeling af DM i rally på landevejene ved Juelsminde.
Samtidig blev de med deres Subaru Impreza WRX STI bedste Gruppe N-bil i løbet.
 


Max Christensen i dyb koncentration inden starten på en hastighedsprøve.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Min bil havde fået ny motor, den gamle havde simpelt hen tabt for meget effekt. Og jeg havde et fint løb, hvor jeg ikke kunne have hentet meget mere ud af mig selv, så alt i alt var det et godt resultat," siger en tilfreds Max Christensen.

"Max kørte et fantastisk løb, helt fejlfrit," vurderer hans meget erfarne codriver Ole Frederiksen, der har kørt rally med mange danske topkørere.


Max Christensen og Ole Frederiksen var flyvende i deres Subaru i weekendens DM-rally og blev bedste Gruppe N-kørere.
(Foto: Michael Eisenberg)

Det nordjysk-sjællandske hold kom i mål efter tre af de meget hurtige Peugeot Super 2000-biler, men den fjerde Peugeot holdt de bag sig, og desuden var der pænt med luft ned til næste Gruppe N-bil.

"På næstsidste hastighedsprøve gav jeg alt, hvad jeg havde i mig, men alligevel manglede jeg nogle sekunder til Super 2000-bilerne. Vi vil stadig presse så hårdt på som muligt for at komme op på podiet. Der kan sagtens komme hastighedsprøver, som passer bedre til Subaruen i de næste DM-afdelinger," mener Max Christensen.

Mesteren fra 2008 har ingen planer om at opgradere sin Subaru til R4-reglementet:
"Vi kunne måske lette vægten med 50 kilo, men det vil koste et par hundrede tusinde kroner, og det vil næppe være nok til at kunne slå Super 2000-bilerne, så det vil være nogle dyrt købte sekunder, vi kan vinde der," mener Max Christensen.


En helt ny motor gav ekstra speed til Max Christensens Subaru.
(Foto: Michael Eisenberg)

Med resultatet er Max Christensen nu nummer 3 i danmarksmesterskabet for firehjulstrukne biler. Hans næste rally er i Sønderjylland om en lille måneds tid.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Max Christensen
  • Ole R. Frederiksen
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •