Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Jan Magnussen havde ikke motorkraften med sig

Camaro Cup 
22/05/11 

Jan Magnussen deltog i lørdagens Camaro Cup, og havde bedste tid i både test og kvalifikation. I det første heat mistede han dog motorkraft efter nogle omgange og kørte i pit. Jan Magnussen kørte dog ud igen for at sætte en hurtig omgang i slutningen af heatet, det er den bedste omgangstid i første heat der tæller til startplaceringen i andet heat. Jan nåede at sætte tredjebedste omgangstid lige før målflaget faldt.
 


Jan Magnussen havde en besværet debut i Camaro cup
(Foto: Torben Lund)

Mellem heat 1 og 2 blev benzinpumpen skiftet, og man havde mistanke til at problemet skyldes en ny type af den Aspen brændstof, der blev anvendt.
De viser sig at 2 andre biler også havde haft motorproblemer med de samme symptomer som Jan Magnussen.


Jan Magnussen havde en besværet debut i Camaro cup
(Foto: Torben Lund)

I heat 2 startede Jan som 3’er og rykkede snart op som nummer 2, men igen var der problemer med manglende motorkraft, og han mistede næsten et sekund på en omgang.
Det lykkedes dog Jan at komme i mål som nummer 4 trods problemerne.

Torben Lund
DataPower


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Fukamuni Racing
  • Mantorp Park
  • 21/05/11 - Mantorp Park - Camaro Cup
  •