Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Vi indfriede vores mål i Juelsminde

DM Rally 
24/05/11 

Anden afdelling af Danmarks mesterskabet i rally blev afviklet i dagene 20. og 21. maj og Escobar racing var til start i deres Porsche 911 GT3 RS. Efter at have kørt prøverne i gennem tidlig på fredagen var teamet klar til at se på shakedown gennem Juelsminde fredag aften, der samtidig ville blive en af prøverne lørdag.
 

Lørdag kl 8.27 var der Porsche sound i og omkring Juelsminde. Teamet startede ud på de første 3 prøver inden der igen var mulighed for service på bilen, af teamets mekanikere. Prøve 1. gik godt men på prøve 2 kom Lars og Jess i Porschen lidt lagt ud, og måtte kæmpe sig op af grøften, og op på vejen igen. Tidligt på prøve 3 fik holdet en punktering og man valgte fra kørenes side ikke at skifte hjulet.

Lars Kragh: ”vi punkterer tidligt på ss3 og vælger ikke at skifte baghjulet det kommer dog til at koste over 1 minut, det gav service folket en del mere arbejde men de nåede at få bilen klar så vi kunne komme ud og være med i kampen.”


(Foto: Alex Rasmussen)

Her efter forløber motorløbet sig ok, teamet kører hurtige tider og det medføre at man kan køre Porschen op på målrampen som klassevinder og 9. hurtige bil generelt ud af de 50 biler som var til start.

Tillykke til Ib Kragh, som vinder løbet foran Brian Madsen og Christian Jensen, alle i Peugeot S2000.

Næste gang Porschen kan opleves ved Yokohama mesterskabet øst på Tåstrup Highway grundlovsdag 5. juni.

Escobar racing
Escobar-racing.dk


Læs mere om:
  • Jess Larsen
  • Lars Kragh
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: