Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Pokalslugere i Ungarn

12 Hours 
22/05/11 

Sally Racing er denne weekend i Ungarn for at deltage i det 12-timers løb som Creventic arrangere på Hungaroring, og teamet stiller til start med et stærkt kørersetup, der er vant til at sluge pokaler.
Lørdag blev der kørt fri træning, kvalifikation samt nattræning, og her viste Sally Racing's kørere at de endnu en gang vil være med helt fremme og kæmpe med om pokalerne.
 


(Foto: Sally Racing)

Teamet var for fjerde gang i træk, i Creventic sammenhæng (Dubai 24-timer og Hungaroring 12-timer), de første af alle de deltagende teams der fik godkendt både bil, kører udstyr og samt alle papirene!

Sally Racing stiller denne weekend til start med Martin Sally Pedersen, Peter Obel, Andreas Schrøder og Martin Gøtsche.

Peter Obel og Andreas Schrøder har begge deltaget i Hungaroring 12-timers løbet i 2010 hvor de vandt, og Dubai 24-timers løbet i 2011 hvor de var med til at køre en 6. plads hjem.
Desuden har de begge deltaget i GLP Nord på Padborg Park, den 23. april i år hvor de kørte i hver sin Renault Sport Clio fra Sally Racing. Her blev Peter nummer 1 og Andreas nummer 2, og satte den hurtigste tid af alle ud af et samlet felt på 35 startende.

Ved samme lejlighed vandt Martin Sally Pedersen sin klasse, i teamets Volvo S60 racer, ligesom han har været med til at vinde både 12 og 24 timers løbene på Hungaroring samt i Dubai for Sally Racing.

Ny mand på langdistance holdet i år er Martin Gøtsche, en rutineret gokart kører, han skal udover langdistanceløbene også kører Dansk Super Kart i KZ2 klassen.
Martin debuterede hos Sally Racing ved Danish Endurance Championship løbet på Padborg Park for to uger siden, her blev det til en 6. plads efter stabil kørsel af debutanten!


(Foto: Sally Racing)

Så det er en stærk kørerbesætning Sally Racing i dag sender ud i 12-timers løbet på Hungaroring i Ungarn, og der hviler lidt af et pres på den, for teamejer og -chef Jesper Sally Pedersen forventer topresultater, ala den han selv har bevist han kan levere.
Sidste weekend tog han en heatsejr i forbindelse med Classic Race Aarhus i sin Ford Escort i 1971 klassen for standartbiler op til og med 1300 cc.
Ligeledes har Sally Racing vunde klassesejre i 12-timers løbet på Hungaroring de to sidste år.

Det hårde pres ser dog ikke ud til at bekymre de fire kørere, som i gårsdagens fri træning kørte sig til en 3. plads i klassen, samt en generel 10. plads.

I den efterfølgende kvalifikation, sluttede Sally Racing kørerne på en samlet 8. plads, men hvad der var endnu vigtigere på 1. pladsen i klasse A2 hvor deres Renault Sport Clio III racer hører hjemme.

Sidste punkt på lørdags programmet var nattræningen, hvor alle de deltagende kørere skulle køre mindst to omgange, også her klarede Sally Racing kørerne sig flot igennem, det blev til en samlet 7. plads, samt endnu en 1. plads i klassen.


(Foto: Sally Racing)

Her til morgen var alle deltagerne ude i en kort warmup, også her forløb det planmæssig for Sally Racing og deres fire kørere.

"Efter en veloverstået træning, og en kvalifikation over al forventning, hvor vi satte tiden i vores klasse, og skal starte samlet 8'er, har vi alle store forventninger. Det har været en helt perfekt start på weekenden" - udtaler team manager Kim Nielsen her mens bilerne liner op til starten på 12-timers løbet der starter klokken 10:00.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Andreas Schrøder
  • Jesper Sally Pedersen
  • Martin Sally Pedersen
  • Peter Obel
  •