Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari med 'ny' bagvinge i Spanien

Formel 1 
21/05/11 

Efter fredagens frie testssessioner, havde Ferrari teamet et problem. En ny hækvinge som er en del af den opgradering som teamet har lavet forud for det spanske Grand Prix, viste sig ikke at overholde det tekniske reglement.
Teamet for ingen straf, men er blevet bedt om at anvende en anden bagvinge og det er den fra det tyrkiske Grand Prix.
 

En spritny bagvinge som Ferrari teamet havde monteret på deres racere, viste sig ved en nærmere teknisk kontrol ikke at overholde de specifikationer som er beskrevet i artikel 3.10.3 i det tekniske reglement.

Charlie Whiting som har udtalt sig om sagen, siger blandt andet at det er meget smart fortolkning af reglementet som Ferrari har præsteret. Sent i aftes blev det så besluttet af de teknisk delegerede at Ferrari slipper for straf, men må til gengæld i bruge bagvingen mere.

Det betyder at Ferrari må anvende bagvingen fra det tyrkiske Grand Prix i stedet i resten af denne weekend. Ingen af de konkurrende teams havde protesteret mod bagvingen.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  • Circuit de Catalunya
  • 22/05/11 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •