Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Sejr til Kurt, sekundær placering til Nicki Thiim

Langstreckenpokal 
20/05/11 

Endelig var det så vidt, ved 3. løb til det tyske langstreckenpokal på Nürburgring, som denne gang gik over 6 timer, kunne Kurt Thiim sammen med sine kørekollegaer Mike Jäger og Bora Blöck glæde sig over en sejr i den svære SP3T klasse.
 

Med deres Audi A3 blev det til en generel 22 plads i stærke startfelt med over 200 startende. Så der var stor glæde i Prosportteamet, der med deres Porsche Caymann vandt sidste løb i V6 klassen.


(Foto: Björn Schüller)

"Efter en startplacering som nr 9 i klassen afleverede jeg bilen på P5 efter 1 1/2 time og da vi valgte at blive på Slicks da løbet fik en regnskylle og mange af konkurrenterne gik på regndæk gav det os et spring fremad til P1" fortæller Kurt fra Ringen.

Denne placering holdt vogn nr 289 til slut, selvom vogn Nr 289 kom i mål kun et lille minut forna Nr 2 efter 6 anstrengende timer.


(Foto: Björn Schüller)

Nicki på P8 i Zandvoort
Efter Nickis uheldige løb på Hockenheim , ville han have revance ved mesterskabet 2 løb på Zandvoort i Holland og alt så lyst ud for den unge dansker. Efter den frie træning sluttede Nicki på P4, men da der blev gult flag på hans hurtige kvalifikationsrunde i tidtagningen rakte det desværre kun til en P8 i startopstillingen og dette blev også hans løbsresultat efter et tæt løb søndag middag.

Næste løb for Nicki er på den nye A1 Ring i Östrig.

Kurt Thiim


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nicki Thiim
  •