Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Emil Bernstorff sikrer sig endnu et Podium

ADAC
Formel Masters 

22/05/11 

og en hurtigste omgangstid
Det viste sig at blive en benhård weekend på Sachsenringen med masser af underholdende overhalinger og positionskampe. I løb 4 startede Emil på en 3. plads og trods en god start og godt press i de første par omgange lykkedes det ikke at komme længere frem.
 

Senere måtte Emil indse at farten begyndte at svinde og at han var under stigende press bagfra og det lykkedes først Dennis Lind og dernest Artem Markelov at komme forbi.

I løb 5 gik det bedre og det lykkedes Emil at overhale Lind udenom i foerste hjørne efterfulgt at Markelov i begyndelen af 2. omgang. Så startede jagten på Wehrlein og Muller som lå lidt fremme. Emil indhentede dem hurtigt og da der var lidt kontakt mellem Wehrlein og Muller som fik Wehrlein til at spinne kunne Emil lige komme forbi. Muller slap uden skade på bilen og efter at par omgange under press fra Emil kunne han trække væk.

I løb 6 startede Emil på 2. pladsen og kæmpede fra starten med bilen. Trods et kig op på indersiden af Wehrlein i første hjørne blev det derfor hurtigt et spørgsmål om at bevare positioner fremfor at vinde dem. Efter 25 lange minutter og stærkt defensiv kørsel kunne Emil krydse stregen mindre en 0.15s foran 5. og 6. pladsen Wehrlein og Schmidt.

Emil udtaler: "Det var nogle hårde løb, flere kørere er blevet hurtigere og det er blevet meget kompetitivt, det er helt fint, for det er det, der er sjovt" Emil fortsætter "Jeg lærte en masse i denne weekend og glæder mig nu til Zolder i Juni".

Emil's næste løb er paa Zolder banen i Belgien, d 11-12 Juni og det vil vaere muligt at se det direkte på streaming fra ADAC Formula Masters webside.

Mesterskabs point efter løb nr. 6:
Muller 110
Bernstorff 108
Wehrlein 96
Markelov 45
Farnbacher 42
Lind 40

Axel Bernstorff
Team Emil


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Emil Bernstorff
  • Team Emil
  •