Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Jan Seerup vil bygge videre på succesen fra Padborg Park

Clio Cup - DK 
22/05/11 

Clio CupDK MOTORSPORT deltager i anden afdeling af Tegee-Dan Clio Cuppen
DK MOTORSPORT og en af teamets kørere – Jan Seerup – vender i den sidste weekend af maj tilbage til åstedet for teamets første succes i år, Padborg Park. Her indledte teamets langdistancesæson tidligere på måneden med at tage to klassesejre, og det er bl.a. den succes, man vil bygge videre på i Tegee-Dan Clio Cuppen.
 

”Det er min klare ambition, at jeg skal fortsætte med de gode takter, hvor jeg sammen med mine to medkørere vandt Clio-divisionen i langdistanceløbet,” siger Jan Seerup.

Hans sæsonstart i den hårde mærkeklasse i påsken udløste derimod to sjettepladser, og det resultat skulle gerne blive bedre på Padborg Park. Hvor det var udholdenhed, der var i fokus ved langdistanceløbet, er det hurtigheden, der er kravet til et godt resultat i Tegee-Dan Clio Cuppen, hvor der søndag køres to løb over hver 20 minutter.

”Jeg har den fordel, at jeg efter langdistanceløbet har fået banen ind i kroppen, så jeg skulle forhåbentlig være i stand til at præstere et bedre resultat end på Jyllandsringen,” siger han.

”Hvis vi kan fortsætte de gode takter, vil det være perfekt. Vi har været nede for at øve os på banen for at få de sidste detaljer på plads, og her har jeg fået gode råd og fif af Tom Pedersen til banen, som forhåbentlig kan hjælpe mig frem i feltet. Jeg føler, at de tip, han har givet mig, allerede har givet bonus, og jeg håber, at jeg også kan overføre det til mesterskabet.” I Tegee-Dan Clio Cup skal Jan Seerup naturligvis køre i en Clio-racer, men det er endnu ikke afgjort, hvilken konkret bil han skal køre.

”Vi har bestilt en ny bil hos Renaults racerafdeling, men vi ved ikke, om den når at blive leveret tids nok til, at vi kan få den klargjort til at tage den i brug. Men nu ved vi i hvert fald fra langdistanceløbet, at der er masser af fart i min nuværende bil,” siger Jan Seerup, der er glad for sit samarbejde med DK MOTORSPORT.

”Jeg befinder mig godt i det nye team. Det er nogle gode og seriøse mennesker at arbejde sammen med, og de har styr på alle forberedelserne og alt det tekniske, så jeg kan koncentrere mig om at køre racerbilen.”

DK MOTORSPORT
Per Johansen
www.dkmotorsport.dk


Læs mere om:
  • Jan Seerup
  • Padborg Park
  • 29/05/11 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •