Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Simon Larsen klar til kamp

DM Rally 
20/05/11 

Kampen om det danske rallymesterskab genoptages lørdag den 20. maj i Juelsminde, når årets Tegee-Dan Rally skal køres. Her skal Simon Larsen(21), Nykøbing F. og Nicklas Daugberg(17), Fuglebjerg, forsøge at forsvare den føring i klassen for utunede biler, ”Klasse 1”, som de erobrede ved ADAC Wikinger Rallye, i marts måned.
 

”Det er første gang i år vi skal køre et rally på dansk grund. Vi vil gøre alt for at vinde klassen igen, jeg ved mine konkurrenter vil gøre alt for det ikke skal lykkes. Jeg ser frem til en god kamp, vi kommer fra en klassesejr i et belgisk rally, så vi er klar til kamp” siger Simon Larsen.

Tegee-Dan Rally bliver det tredje løb, Simon Larsen og Nicklas Daugberg skal køre i år. ”Hvis vi kan holde os fra teknisk defekt eller punktering, skal vi have en klassesejr. Sådan som bilen og samarbejdet fungerede i Belgien, er en klassesejr det eneste der gang kan accepteres.” Udtaler Nicklas Daugberg.

”Vi skal køre en prøve midt i Juelsminde by, hvor der med garanti kommer masser af mennesker. For mit vedkommende er det en prøve der ” bare” skal overstås, det har intet med rally at gøre, rally skal, og bliver afgjort ude på de små landeveje” Siger Simon Larsen.


Læs mere om:
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: