Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso forlænger med Ferrari

Formel 1 
20/05/11 

Ferrari køreren Fernando Alonso har forlænget sin kontrakt med Scuderia Ferrari.
Fernando Alonso der nu er igang med sin anden sæson hos Ferrari teamet, skal ifølge den nye kontrakt køre for teamet til udgangen af 2016.
 

Ferrari har været meget tilfredse med Fernando Alonso og det han har præsteret for teamet. Det har givet udslag i at man allerede nu har forlænget kontrakten med Fernando Alsonso så den løber til udgangen af 2016.

Dermed kan der vist ikke være nogen tvivl om hvem der indtil videre er førstekører hos det italienske team.

Luca di Montezemolo siger blandt andet at Fernando Alonso er gået indtil opgaven med at løfte Ferrari igen, med den rigtige vindermentalitet også selvom at omstændighederne ikke har været de letteste.

Fernando Alonso antyder at karrieren er slut når denne kontrakt udløbet.
"Jeg er meget glad for at vi er nået frem en ny kontrakt. Jeg følte mig med det samme til rette hos Ferrari, og nu føles det som min anden familie. Jeg har den største tiltro til alle de som arbejder i og omkring teamet. Det føltes der for meget naturligt at forlænge aftalen for så lang tid at der nok ikke er nogen om at det er for dette tvivl at jeg slutter min karriere."

Dons

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Scuderia Ferrari
  •