Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Robert Dahlgren tilfreds efter Monza

WTCC 
19/05/11 

Volvo og Polestar Racing køreren Robert Dahlgren var godt tilfreds efter deltagelsen i World Touring Car Championship løbene på Monza banen i Italien.
Med i betragtningen er selvfølgelig at den Volvo C30 som Robert Dahlgren kører i, stadig er monteret med en almindelig sugemotor, hvor alle andre anvender turbo motorer.
 

Robert Dahlgren blev igen mere eller mindre kørt bagud af mange af de andre, men trods det er Robert Dahlgren alligevel godt tilfreds med resultaterne af de to løb på Monza.

Sagen er den at man blandt andet ikke rigtigt har testet bilen forud for sæsonen på denne type bane, samt at man stadig anvender den traditionelle sugemotor hvor alle andre kører med turbomotorer. Desuden fuldførte Robert Dahlgren begge løb og man fik derfor indsamlet masser af data.

I forhold til løbene i sidste sæson på Monza, så kørte Robert Dahlgren på sine hurtigste omgange tider der kun lå 0,2 sek efter de hurtigste tider i sidste sæson, hvor alle de benzindrevne biler også anvendte de mere traditionelle motorer.

Volvo og Polestar Racing tester i øjeblikket den nye 1,6 liters turbomotor, og går alt vel så kan motoren måske få sin debut ved næste afdeling i WTCC mesterskabet der køres på Hungaroring. SEAT er også i gang med deres nye motor, og også her går rygterne om en mulig debut på Hungaroring.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Polestar Racing Group
  •