Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Krono Racing erstatter Highcroft Racing på Le Mans

Le Mans 
19/05/11 

Le MansKnapt var nyheden ude om Highcroft Racings afbud til årets Le Mans, før arrangørerne var ude med hvilket team der skulle erstatte amerikanerne.
Valget er faldet på Krono Racing, hvilket vel er ganske naturligt da teamet stod som første reserve på ACO's liste.
Teamet som også er aktivt i rallysporten, har allerede deres kørersammensætning klar.
 

Krono Racing indtager pladsen i Le Mans feltet efter at Highcroft Racing har trukket sig. Teamet har været første reserve på listen fra ACO og dermed er det ganske naturligt at ACO har udpeget teamet.

Teamet som tidligere har begået sig i World Rally Championship og nu er med Intercontinental Rally Championship, deltager på Le Mans med deres Lola-Aston Martin racer.

Kørersammensætningen er også klar idet det bliver Vanina Ickx, Maxime Martin og Bas Leinders. Disse kørere er ikke uerfarne med endurance racing idet alle deltager i FIA GT1 verdensmesterskabet og også tidligere har kørt Le Mans.

Dons

Læs mere om:
  • Bas Leinders
  • Vanina Ickx
  • Kronos Racing
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS