Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Highcroft Racing trækker sig fra Le Mans

Le Mans 
19/05/11 

Le MansSom tidligere nævnt i den seneste offentliggjorte liste over deltagere til årets 24 timers løb på Le Mans, så har Highcroft Racing trukket sig fra løbet. Men hvad er årsagen?
Den største grund til afbuddet er at Highcroft Racing som i en del sæsoner har været i et tæt samarbejde med Honda, har afbrudt dette samarbejde, som ellers har været præget af mange store successer.
 

I teamets udsendte pressemeddelelse angiver man selv økonomiske årsager sammenholdt med de besværligheder som Honda har haft med det voldsomme jordskælv i Japan som årsagerne.

Og måske har teamets problemer været undervejs længe. For eksempel var teamet meget sent ude med annoncere teamets kører til åbningsløbet på Sebring - et løb som både var åbningsløb for ALMS og IlMC serierne. Her sikrede teamet sig andenpladsen generelt.

Men efter at have mistet flere gode sponsorer, så har det ikke set godt ud med økonomien for teamet. Og det har ganske givet haft en med-indflydelse på at afbryde samarbejdet med Honda.

Teamejer Duncan Dayton udtaler dog også at man udover jagten på nye og flere sponsorer, også vil søge at få et nyt og tæt samarbejde med en anden motorleverandør. Om teamet så vil forsætte med deres Acura chassiser forlyder der endnu ikke noget om. Dog er det sikkert at Highcroft Racing har trukket sig fra Le Mans, og at David Brabham og Marino Franchitti ikke får oplevelsen af at køre dette års Le Mans. I hvert fald ikke for Highcroft Racing.

Dons

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  • Opdateret startliste til Le Mans 24-timers løbet
  •      ASETEK SIMSPORTS