Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Kristian Poulsen skal køre Lotus på Le Mans

Le Mans 
18/05/11 

Le MansTirsdag eftermiddag kom det frem Kristian Poulsen returnerer til Le Mans i 2011. Poulsen skal køre Lotus Evora GT2 nummer 64 i GTE pro klassen. Det er Lotus Jetalliance der har to helt nye Lotus biler til start, Kristian Poulsen skal dele bilen med Martin Rich og Oskar Slingerland. Lotus Jetalliance teamet har Jan Kalmar som teamchef, så det er måske via ham at forbindelsen er skabt?
 

Danske Kristian Poulsen kører til daglig i WTCC serien, men Le Mans er ikke en helt ny udfordring for ham, for han kørte i 2009 sammen med Casper Elgaard og Emmanuel Collard i for Team Essex hvor de vandt LMP2 klassen i en Porsche RS Spyder Evo.

Med denne fantastisk nyhed har vi 5 danskere repræsentanter til årets Le Mans – Tom Kristensen (LMP1), Casper Elgaard (LMP1), Jan Magnussen (GTE Pro), Allan Simonsen (GTE Pro) og Kristian Poulsen (GTE Pro).

Vejgaard

Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS