Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klaus Hammer og Finn Thomsen ser frem

DM Rally 
18/05/11 

- til Tegee-Dan Rallyet i Store Bededags-ferien
I den kommende weekend skal Pole Position Denmarks repræsentanter i den danske motorsport – Klaus Hammer fra Espergærde og Finn Thomsen fra Oksbøl – atter i kamp. Det sker i området mellem Horsens og Juelsminde, hvor årets Tegee-Dan Rally køres som anden afdeling af Mekonomen Rally Championship.
 

”Vi ser meget frem til løbet, for det bliver det første rally, vi skal køre, efter at vi har fået renoveret støddæmperne efter vores uheld i DM-premieren i marts,” siger Klaus Hammer. Tidligere på måneden deltog Pole Position Denmark-duoen i et svensk rallysprint for at få prøvet bilen af.

”Bilen kører rigtig godt med de nye støddæmpere. Den er mærkbart anderledes, og det tåler ingen sammenligning med indtrykkene fra det første løb. Vi arbejder med bilen, så konstruktivt vi nu kan, men vi har trods alt kun kørt 40 km hastighedsprøver i den, så vi har endnu ikke været derude, hvor grænserne er blevet afprøvet. Der er lidt for lang tid mellem løbene til at få kilometer i kroppen.”


Klaus Hammer og Finn Thomsen vil gennemføre weekendens Tegee-Dan Rally.
(Foto: Lars Bæk)

Tegee-Dan Rally starter Store Bededag, hvor der fredag aften er en stor rallytest i centrum af Juelsminde, og så går det ellers løs med de 12 hastighedsprøver om lørdagen.

”Desværre må vi kun gennemkøre prøverne nogle få gange inden løbet, så vi får dem ikke rigtigt ind på rygraden, men jeg synes, at Finn og jeg har en god kemi, så jeg tror, at vi kan gøre det rigtig godt,” siger Klaus Hammer.

”Vores samarbejde i bilen fungerer fint, og vi er ved at finde ud af, hvordan det skal hænge sammen. Jeg skælder ham ud en gang imellem, men sådan skal det jo være,” tilføjer Finn Thomsen, som sammen med Klaus Hammer håber på en top 5-placering.

”Det gik godt, da vi var i Sverige at køre, og vi håber, at vi kan holde det tempo, som vi sluttede med deroppe. Ambitionen er en top 5-placering, og kan vi køre DM2 uden problemer, har vi noget at bygge på. Foråret skal vi bruge på at lære bilen at kende, og efter sommerferien kan vi så forhåbentlig bruge bilens fulde potentiale.”

Pole Postion Denmark


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Klaus Hammer
  • Hammer Motorsport
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: