Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Madsen og Harms er klar til by-rally i Juelsminde

DM Rally 
17/05/11 

Mandskaberne fra Suzuki Motorsport er ikke bare klar til næste afdeling af Danish Rally Championship, som foregår lørdag den 20. maj med Juelsminde som base. De to hold – Kenneth Madsen/Carina V. Møller (Dianalund/ Helsingør) og René Harms/Henrik Dernoff (Nørre Alslev/Ringsted) – glæder sig også til løbet.
 


Anders Lysen (tv) håber på gode resultater til sine to kørere Kenneth Madsen og René Harms.
(Foto: Rallyfotografen)

”Jeg er helt klar,” siger Kenneth Madsen, der først på måneden scorede en generel fjerdeplads i et svensk rallysprint i kamp mod langt mere effektfulde biler. ”Nu ved vi, at bilen virker 100 %, og det har vi bevist, så det bliver dejligt at komme ud at køre nogle kilometer. Vi er også tilmeldt til shake down-testen fredag aften, så vi kan få nogle kilometer, inden det går løs.”

”Målet er, at vi skal gennemføre og få nogle gode point i form af et pænt resultat med hjem. Selvfølgelig skal vi holde et højt tempo i feltet for at komme med frem generelt. Det bliver spændende. Det er et løb, jeg ser frem til.”

”Vi glæder os til at komme ud at køre,” siger René Harms. ”Noget af det, jeg virkelig glæder mig til, er, at vi skal køre en hastighedsprøve inde i selve Juelsminde. Jeg tror, at det bliver hammerskægt, jeg kan simpelthen ikke forestille mig andet. Der er garanteret masser af mennesker, så det ser jeg meget frem til.”

Kenneth Madsen har dog erfaring fra tidligere med rallyer i området mellem Horsens og Juelsminde.

”Jeg kørte løbet i 2008, men jeg ved ikke, om det er nogle prøver, vi har kørt før,” siger han. ”Dengang var det nogle hurtige prøver, og det håber jeg ikke, at det bliver igen, for Suzukien er en forholdsvis lille bil. Men efter danske forhold skulle det være nogle gode hastighedsprøver.”

Kørerne i Suzuki Motorsport har en ambition om at yde en maksimal indsats for at opnå gode resultater.

”Vi skal så langt frem i rækkerne som overhovedet muligt. Vi vil gøre alt i vores magt for at få så mange point med hjem som muligt,” siger René Harms.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Kenneth Madsen
  • Suzuki Motorsport
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: