Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Escobar racing stiller til start i klasse for R-GT biler

DM Rally 
18/05/11 

Escobar racing i nordens eneste Porsche 911 GT3 RS i rallytrim stiller til start i klasse 19 som er åbnet i et samarbejde mellem løbslederne af DRC-serien og rallyudvalget.
 

Juelsminde danner rammen for 2. afdeling af Danmarks mesterskabet i Tegee-Dan Rally, i Bededagsferien. Fredag d. 20. maj er der shakedown, på hastighedsprøven ”Juelsminde” og lørdag går det løs på de i alt 308 kilometer, hvoraf de 138 er prøve kilometer med 99% som asfalt som underlag.


(Foto: f-service.dk)

Co-driver, Jess Larsen: ”Dejligt at komme ud og køre igen uden aften prøver som i første afdeling hvor vi ikke havde noget ekstra lys. Og nu i en klasse, som gør det muligt, at vise vores fine bil frem for publikum.”

Lørdag morgen d. 21. maj kl. 8:27 lyder ”Porsche sounden” i området omkring Juelsminde. Først skal 3 prøver gennemkøres 2 gange, og derefter 3 nye prøver som teamet skal igennem 2 gange. Arrangørerne forventer at første bil vil køre over målrampen kl. 16:04.

Mekaniker teamet: ”Vi gælder os til at få bilen ud at køre igen og med den stabilitet bilen har vist os gennem de sidst par løb vi har kørt skal det nok også gå godt.”

Driver, Lars Kragh: ”Med start i en ny klasse som er blevet åbnet, en ”klar bil” fra servicefolket og prøver i området omkring Juelsminde skal det nok blive et spændende motorløb. Vi tror på en tæt fight mellem de 5 Super- 2000 biler, 9 turbo-biler der stiller til start og mon ikke et par Super-1600 biler vil blande sig, men vi tror på en top 10 placering når dagen er omme”, smiler Lars

Tiderne kan følges live på www.rallyresult.dk, hvis man ikke kan være til stede i det midt jyske.


Læs mere om:
  • Jess Larsen
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: