Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Dennis Lind fandt farten

ADAC
Formel Masters 

16/05/11 

- blev toer efter nærkampe på Sachsenring
Dennis Lind vandt sin første pokal i ADAC Formel Masters, da han i forrygende stil kørte i mål som toer i tredje løb på Sachsenring, hvor anden afdeling af ADAC Formel Masters blev afviklet i weekenden.
 


Dennis Lind (3) i duel med Farnbacher (1) og Markelov (24).
(Foto: Jan Kaiser)

Søndagens løb blev en hård affære. Dennis startede fra femte startposition, men kom godt fra start og lå firer bag Mario Farnbacher. Det blev en tæt affære, hvor Dennis også blev presset bagfra og på et tidspunkt lå de tre konkurrenter side om side. Dennis gav ikke op og efter en omgang, hvor han og Farnbacher lå side om side det meste af vejen, slap Dennis forbi. Jagten blev sat ind på Bernstorff og på tolvte af de atten omgange slap han forbi landsmanden, men forspringet til førende holdkammerat Sven Müller var blevet for stort til at Dennis kunne true førstepladsen.


Dennis Lind (3) havde en forrygende duel med Farnbacher (1).
(Foto: Jan Kaiser)

Efter en sæsonstart, hvor Dennis kæmpede med bilen på Oschersleben, blev afdelingen på Sachsenring alt i alt en meget positiv affære for Dennis. I sin racer fra team ma-con blev han hurtigere og hurtigere som weekenden skred frem og da han også kørte pointgivende placeringer hjem i de to første løb, hvor han kørte sig til en fjerde og femte plads, er den 19-årige kører fra Roskilde glad for, at det endelig lykkedes at komme på pointtavlen, hvor han nu er rykket op som nummer seks i mesterskabet.


Dennis Lind, yderst til venstre, fik pokal for sin anden plads på Sachsenring.
(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg er rigtig glad for, at vi endelig har fundet farten” sagde Dennis Lind efter søndagens løb. ”Jeg synes vi startede lidt op ad bakke og manglede lidt tid til konkurrenterne, men som weekenden skred frem, blev vi bedre og bedre. Det var en kombination af, at bilen blev bedre og jeg dermed også fandt fart i mig selv, så jeg er rigtig positiv. At det så endte med, at jeg fik en anden plads og pokal med hjem som bevis for, at farten er der, er jeg bare rigtig, rigtig glad for. Særligt efter den fight jeg havde ude på banen. Det var hårdt og tæt ræs, men samtidig rigtig sjovt. Min bil er fyldt med skrammer og huller, men jeg er sikker på, at publikum er blevet godt underholdt. Særligt kampen med Farnbacher var hård, men efter at have kørt side om side det meste af en omgang, slap jeg endelig forbi. Men den duel kostede i sidste ende så meget, at det ikke var muligt at nå op til den førende”.

Næste løb for Dennis Lind er på Zolder i Belgien den 10.-12. juni.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • ma-con Motorsport
  • Sachsenring
  •