Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Ny lokalplan skal redde Anderstorp

Baner 
15/05/11 

Politisk redningsplan for Scandinavian Raceway
Racerbanens udvikling er vigtig for Gislaveds kommune. Den er så vigtig at kommunen planlægger at opkøbe alle nabogrunde der ligger i nærheden af Scandinavian Raceway for at sætte en stopper på de stridigheder der netop har været omkring banen
 

Kommunen har taget en beslutning om at ændre på lokalplanen omkring banen, for at fremtidssikre banen samt banens opland og at de nuværende naboer selv kan vælge om de ønsker at blive boende i området eller ej.
Gislaveds kommune tror på at de har den nødvendige opbakning fra kommunens indbyggere, når det handler om forbedring af banens forhold.

"Motorsporten og Scandinavian Raceway har fortrinsret til området og det kan komme til at betyde at de som ikke kan eller vil acceptere at bo i nærheden af banen får mulighed for at sælge deres ejendom til Gislaveds kommune."

"Vi får aldrig sat en stopper for stridighederne, hvis ikke vi gør noget aktivt. Nu går vi fra ord til handling selvom vi ikke ved hvad det præcist kommer til at ende med" siger Niclas Palmgren, der er talsmand for kommunalstyrelsen og han fortsætter:
"Det kommer til at koste os en del, men vi er klar til at håndtere opgaven. Racerbanens udvikling er vigtig for Gislaveds kommun."

Her kunne lille Danmark tage en lille smule ved lære af vort broderland, det burde være muligt at få tingene til at glide lidt bedre omkring de få asfaltbaner vi har.
Men der er umiddelbart ingen politikere der tør stille op med et lokalplanforslag, der kan forbedre fremtiden for de danske racerbaner
Frivillig ekspropriation er ikke det mest populære værktøj for en politiker, men resultatet kunne sagtens gå hen og blive en populær bane og det betyder flere gode arbejdspladser og en stor tilstrømning af publikum, hvilket kan gå hen og give en pæn god omsætning, og det skal jo altsammen tages med i det store regnestykke.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Anderstorp
  •