Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Casper Elgaard med på Le Mans

Le Mans 
13/05/11 

Le MansSå blev der plads til endnu en dansker i 24 timers løbet på Le Mans. Det er Casper Elgaard der har sikret sig et sæde hos Hope Racing hvor han skal dele bil med Jan Lammers og Steve Zacchia.
Hope Racing deltager i LMP1 klassen med deres Oreca hybrid racer.
 

Teamet vandt for nylig klassesejren i Formula Le Mans klassen i forbindelse med 1000 km løbet på Spa-Francorchamps, dog fik de frataget sejren i den efterfølgende teknisk kontrol.
Her deltog den LMP1 hybrid racer som Casper Elgaard skal køre, slet ikke, da teamet arbejder med at løse nogle tekniske udfordringer inden Le Mans.

Dermed kommer Casper Elgaard til at dele bil med en af de mest erfarne langdistance kører. Jan Lammers har rigtig mange langdistance løb og ikke mindst Le Mans løb på cv'et.

Selv har Casper Elgaard også mange sejre fra langdistance løb med i bagagen. Blandt andet Le Mans sejren for Essex teamet i LMP2 klassen i 2009 sammen med Kristian Poulsen og Emmanuel Collard.

Casper Elgaard udtaler blandt andet at han er glad for denne aftale med et team som har de værdier som han også selv sætter pris på.

"24 timers Le Mans løbet har altid været et usædvanlig race for mig, og nu at være i stand til at deltage bag rattet i en prototype hybrid er en meget spændende udfordring. Alle vil give deres yderste for at køre et godt løb. "

Dons

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS