Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European F3 Open

Johan Jokinen går efter sejren i Magny-Cours

Formel 3
Euro Open 

13/05/11 

Efter sejren i F3 European Open i Valencia er racing-talentet Johan Jokinen blandt favoritterne til at vinde løbet på Magny-Cours i weekenden. Efter et uheldigt 2010 er hans karriere er igen på rette spor.
Johan Jokinen fik pludselig chancen for at vise sit talent i Valencia for 4 uger siden efter 11 måneders pause i formelbiler. Johan kom, så og sejrede i åbningsløbet. Hurtigste mand på banen, men blev skubbet ud i andet løb efter første sving. Nu er tiden inde til revanche.
 

”Det var fedt at vinde i Valencia og jeg vil også gerne vinde i Magny-Cours. Banen passer til mig og jeg har et godt team bag mig. Jeg er meget taknemmelig for den mulighed at køre for Cedars-teamet, jeg har fået. Jeg vil gøre alt for at den tillid bliver gengældt,” siger Johan Jokinen. ”Jeg er 6 points fra førstepladsen i serien, og målet er at komme hjem med en føring i serien.”


En glad kører på podiet
(Foto: Simo Jokinen)

JJRacing Support

Karrieren var ved at strande
Cedars er et team som har et mål at føre libanesiske kørere til toppen i international motorsport, og man har valgt at hente et talent udefra at føre kampen og støtte den anden halvdel af teamet. Lykkes det også at markere sig i Magny-Cours, kan Johan ende som teamets vinderkandidat til serien, men vil fortsat have behov for støtte fra det danske.


(Foto: Simo Jokinen)

”Jeg takker alle, som har været med til at støtte mig efter nogle store skuffelser med sponsoroplægget fra mellemøsten. I januar troede jeg fortsat at jeg skulle køre GP2 i år, men på 3 dage krakelerede det hele, og jeg sad pludselig uden sæde og havde ikke midlerne til at komme til noget andet. Nu håber jeg på, at sæsonen ender med et mesterskab i en europæisk F3-serie, men der er lang vej endnu på mange måder.”


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  •