Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klar til revanche

DM Rally 
16/05/11 

Sorøkøreren Kim Madsen sat op næste DM-rally
Danmarks efterhånden ganske brede elite inden for rally har fået to nye medlemmer: I første løb til danmarksmesterskabet i marts viste Sorøkørerne Kim Madsen og Kasper Sørensen, at de er rykket op blandt de allerbedste.
 

Efter en hård natetape havde Kim Madsen og hans codriver Kasper Sørensen kørt sig op til en placering som nr. 3 i deres Mitsubishi Lancer Evo 7, og den placering holdt de frem til løbets sidste hastighedsprøve. Desværre gik motoren i stykker, da der kun manglede to kilometer, og de to uheldige kørere måtte opgive at fuldføre.


Kim Madsen og Kasper Sørensen kørte en forrygende nat-etape i deres Mitsubishi i første løb til DM i rally
(Foto: Michael Eisenberg)

"Det var krumtappen, der gik i stykker, så det blev en dyr motorreparation," konstaterer Kim Madsen, der nu melder klar igen:

"Forleden testede vi den nye motor i et stort løb i Sverige, hvor vi blev nummer 3 i konkurrence med mange af de bedste asfaltrallykørere fra Danmark og Sverige, så vi er meget optimistiske, når vi kommer til start i Tegee-Dan Rally," fortæller Kim Madsen.

Rallyet, der er anden afdeling af mesterskabet, køres i dagene 20. og 21. maj ved Juelsminde med absolut stjernebesætning af danske topkørere.


Med stærk kørsel i Tyskland og en tredjeplads i Sverige for nylig har Kim Madsen og Kasper Sørensen kørt sig op i eliten i dansk rallysport
(Foto: Michael Eisenberg)

"Vores mål er at blive bedste gruppe N-kørere, og her får vi meget hård konkurrence af først og fremmest den tidligere mester Max Christensen fra Aalborg i Subaru Impreza," mener Kim Madsen. Han peger også på Anders Rygaard fra Slagelse i Subaru samt Steen Andersen fra Brøndby i Mitsubishi som konkurrenter om at blive bedst i rallyet efter de urørlige Super 2000-biler.

"Vores mål er at vise, at vi hører til i toppen," slutter Kim Madsen.

Kim Madsen og Kasper Sørensen er tidligere mestre i historisk rally, men kører i år deres første fulde sæson i en moderne rallybil.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Juelsminde
  • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: