Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Viborg Motor Klub arrangerer 24 timers Gokart-løb

Go Kart 
15/05/11 

11.-12. juni 2011
Løvel-banen er det bedste sted at være lørdag den 11. og søndag den 12. juni fra kl. 15.00 til kl. 15.00, hvis man ikke lige er i Sydfrankrig til Le Mans..
 

Det mener vi i Viborg Motorklub. Vi er nemlig ved at lægge os i hælene på det klassiske sydfranske 24 timers motorløb.

Den 11. og den 12. juni holdes 24 timers løb på Løvel banen i gokart præcis samtidig med, at der køres i det sydfranske. Målet er at der som minimum er 10 hold der starter, men helst 12-15 hold af 6-10 personer. Der bliver masser af action.

Tv fra Le Mans på storskærm
24 timers løbet er for hold på mellem seks og 10 personer, og deltagerne skal skiftes til at holde holdets gokart kørende. Det er dog muligt, at der kan være flere deltagere på holdene, men så får de naturligvis mindre køretid hver især.

Det er et udholdendehedsløb, med alt hvad det indebærer. En eller 10 hurtige omgange giver ikke en sejr i et 24 timers løb, det er team-spirit og kontinuitet fra start til slut, der tæller. Det er den ultimative teamøvelse. I har kørt i mange timer, mørket falder på, dugen falder m.m., kan i holde koncentrationen, holder mekanikken, kører i af banen, holder konkurrenterne hjem ?

Når man ikke kører, kan man hygge sig med holdkammeraterne og sine fans i telte ved banen, og man kan naturligvis følge begivenhederne i Le Mans på storskærm. Det bliver alle tiders mulighed for at følge løbet med en masse andre motorsportsinteresserede, inden man kører hjem eller går til køjs i sit telt eller sin campingvogn på den gratis campingplads klods op af banen. Det skal være en hyggelig og speciel oplevelse for alle motorsportsinteresserede.

Der bliver en række andre aktiviteter ved siden af 24 timers løbet og LeMans transmissionen i form af Motorcykeltræf, Udstilling af specialbiler, rodeo-konkurrence med meget mere. Læs mere på www.viborgmotorklub.dk


Læs mere om:
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS