Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Fuld tilfredshed for AutoTech Racing

Formel Ford - DK 
13/05/11 

efter Padborg Park Open
Weekendens løb var for AutoTech Racing frem for alt en spænende debut for teamet og dets kørere
 

I Formel Ford Zetec klassen, hvor de to Aquila FZ1 fra AutoTech Racing deltog var der efter weekenden kun et enkelt point der adskildte deltagerne. I det samlede klassement ligger Mikkel Byrialsen på sjettepladsen og Kasper Bording på en ottendeplads.

Til løbet var der til teamets to Formel Ford Zetec biler udvalgt en gruppe af de autoteknologstuderende fra Aarhus Tech. Til hver bil hørte en teamchef, to mekanikere og en række andre til at dække alle de nødvendige funktioner i et racing team.

Data logging kombineret med et onboard kamera på den ene bil, blev brugt til coaching af kørerne. Da deltagelsen i danmarksmesterskabet i Formel Ford er en del af uddannelsen, vil det være muligt for alle studerende, at have besiddet alle stillinger i et racing team, i løbet af sæsonen. Studerende der tidligere har besiddet en stilling vil efterfølgende virke som vejledere i samarbejde med en lærer.

Dan Suenson og Henrik Jacobsen, begge undervisere, udtrykte stor tilfredshed med teamets indsats efter løbene.

AutoTech Racing
Peter Adamsen
www.autotechracing.dk


Læs mere om:
  • AutoTech Racing
  • Padborg Park
  • 08/05/11 - Padborg Park - Formel Ford - DK - DM
  •