Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

En god start på året

Danish Endurance
Championship 

10/05/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDer var smil på læberne, da Performance Motorsport kørte første afdeling af Danish Endurance Championship (DEC) på Padborg Park i weekenden.
Teamet, der sidste år var kendt som Fish Racing, stillede til start med samme setup som i 2010. Martin Christensen, Jesper Jensen og René Kjellerup delte teamets Renault Clio III-racer på en solrig, men blæsende lørdag eftermiddag.
 

Optakten til årets første løb havde ikke været den bedste. "Vi testede hernede for nylig, og det kostede altså lige lidt reparationer", fortæller Martin Christensen og peger på en bagkofanger med både gaffatape og skrammer. "Men nu har den en bule, så er der ikke flere undskyldninger for at køre langsomt!", fortsætter han med et grin.


Der bliver ordnet dæk til den store guldmedalje.
(Foto: Gripping Media)

Resultatet af de to tidtagninger gav en startplacering som nummer syv. Ikke et dårligt udgangspunkt for gode placeringer i Klasse 2, hvor teamets Clio deltager.


Performance Motorsport fik flotte resultater med hjem.
(Foto: Gripping Media)

Med løbsstart kl. 12.45 var der god varme i bilen, da Martin kørte første stint i den hvide Renault Clio. Bilen kunne overlades til René på en fornuftig placering, da han overtog rattet. Også René gjorde god figur - lige god nok, endda. Et overset rødt lys ved pitudkørslen kostede en stop 'n go-straf til nummer 242, men "hvor der handles, der spildes".


En 2. plads i Klasse 2 er helt bestemt godkendt.
(Foto: Gripping Media)

Sidste mand i bilen var Jesper Jensen, der med et stort smil kunne køre bilen over målstregen til en 2. plads i Klasse 2. "Det er jo fedt at få lidt pokaler med hjem, og løbet er stort set gået lige efter planen", siger han. "Det giver blod på tanden til at give den en ekstra skalle når vi kommer på Ring Djursland til næste løb!"

Performance Motorsport

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 07/05/11 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •