Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Solskin og pokalhøst

Danish Endurance
Championship 

11/05/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipL.M. Racing nød årets første afdeling af Danish Endurance Championship (DEC) på Padborg Park.
"Never change a winning team" har en klog mand engang sagt. Den tese tog Lars Møller udgangspunkt i, da han satte sit DEC-hold forud for 2011-sæsonen.
 

Sidste års trio med Benny Simonsen, Mads Nielsen og Lars Møller selv bag rattet på den hvide Renault Clio III-racer var en god kombination, så den var der ingen grund til at lave om på.


Lars Møller var godt tilfreds med årets første løb
(Foto: Gripping Media)

Sæsonstarten fik ellers ikke den bedste indledning. Under Benny Simonsens forsøg på at sætte en hurtig tid opstod der problemer med bremserne. "Da vi var færdige med at få bremserne lavet, var der ikke tid til at få en hurtig omgang på friske dæk - men så er det jo godt at resultatet i et 4-timers løb ikke afhænger så meget af tidtagningen!", lyder det optimistisk fra teamets hurtige fynbo.

Fra startplaceringen som nummer 12 blev der givet fuld gas, da årets første DEC-løb gik løs. Benny kørte en masse hurtige og stabile omgange i sit stint, og med både Lars og Mads' fortsættelse af de gode takter, lykkedes det for det fynske mandskab at sikre sig en 3. plads i klassen for Renault Clio-racere.


Jagten er gået ind på konkurrenterne
(Foto: Gripping Media)

"Det var en helt igennem godkendt start på sæsonen", fortæller Lars Møller. "Vi løb ind i nogle småproblemer, men det klarede mekanikerne hurtigt og effektivt. Både Benny og Mads har gjort et solidt stykke arbejde bag rattet, så vi kan kun være glade."


Der var god fart i LM Racing’s Renault Clio
(Foto: Gripping Media)

Nu kan L.M. Racing se frem til nogle ugers pause, før det atter går løs på Ring Djursland med fire timers intenst racerløb. Det sker lørdag d. 4. juni.

L.M. Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 07/05/11 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •