World Rally Championship

Sebastian Loeb fører Rally Italien

WRC
07/05/11

World Rally ChampionshipEfter nogle dramatiske dage hvor bla. den russiske kører Evgeny Novikov er ude af løbet efter en afkørsel.

Sebastian Loeb / Citroen DS3 WRC
(Foto: Citroen Sport )

Jari Matti Latvala startede heller ikke dette løb særligt godt da kan kom for hurtigt ind i et hurtigt venstresving på prøve 1 og rullede rundt men landede på alle 4 hjul igen men var ude resten af dagen men her på 2 dagen har han sat 5 hurtigste tider men er omkring 30 minutter efter Sebastian Loeb der har 4 prøve sejre indtil nu og er i front af rallyet.

Jari Matti Latvala – Ford Fiesta RS WRC
(Foto: Ford Abu Dhabi World Rally Team)

Petter Solberg startede dette rally med at sætte hurtigste tid på den første prøve men allerede på prøve 2 faldt han helt ned på 10 pladsen pga. problemer med en turboslange men har kæmpet hele 2 dagen og ligger nu på 4 pladsen inden sidste dagen.

Petter Solberg / Citroen DS3
(Foto: PSWRT / Tony Welam)

Mikko Hirvonen startede rallyet flot og på prøve 2 satte han hurtigste tid og førte dermed også rallyet indtil prøve 4 hvor Sebastian Loeb tog over og siden der har Mikko Hirvonen kæmpet om en top 4 placering men sluttede 2 dagen på en 4 plads kun 28,3 sekunder fra 1 pladsen.

Mikko Hirvonen – Ford Fiesta RS WRC

Sebastian Ogier har med kun 1 prøvesejr ikke rigtig været så synlig men har med har formået at køre i flot stil og er på en flot 3 plads og ligger dermed godt til og med kun 11 sekunder mellem 2 og 4 pladsen er der lagt op til en flot afslutning søndag når løbet slutter efter kun 4 prøver.