Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Fantastisk løb 2 af Marco Sørensen på SPA

Formel 3 DE 
07/05/11 

Marco Sørensen var ”Talk of the Track” hos alle på Spa Francorchamps lørdag morgen. Efter sin suveræne sejr i går, var alt lagt klart til en ny sejr lørdag morgen på banen.
 


Der var kamp om placeringerne ved langdistancepremieren
(Foto: Fotos ATS Formel 3)

Men ved starten af det 15 omganges løb kom hans racer ikke ud af stedet, så Marco måtte optage en helt ubeskrivelig opkørsel fra en 15.plads til en slutplacering som nummer 2, tæt på vinderen Richie Stanaway.

En utrolig indsats i et så tæt felt som den tyske Formel 3 serie er!!.

Og for at sætte endnu en tyk streg under sit store talent kørte Marco undervejs den absolut hurtigste omgangstid, næsten et sekund hurtigere end de øvrige i top 3. Så mon ikke en og anden i den store forsamling af managere og teamchefer der er på SPA denne weekend i forbindelse med 1000 km løbet, har været ekstra opmærksomme på ”Den flyvende dansker” som de officielle presserapporter døbte Marco Sørensen.

”Jeg var rigtig sur på mig selv over den missede start, så det var bare at hænge i og gøre det bedste jeg kunne. Jeg er rimeligt træt efter det hårde løb, men belønningen med i alt 22 indkørte point denne weekend hjælper rigeligt på ømheden”. Vi har haft en rigtig god weekend på SPA banen, og er klar igen næste weekend på Sachsen Ring i Tyskland.


Marco med en glad teamchef
(Foto: ATS Formel 3)

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Spa-Francorchamps
  • 07/05/11 - Spa-Francorchamps - Formel 3 DE
  •