Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 7. time

Le Mans 
15/06/02 

Mørket er nu ved for alvor at sænke sig over Le Mans. Publikum finder andre gøremål mens løbet kører videre.
 

22.13 Stillingen er nu den at Audi nr. 1, 2 og 3 har placering efter deres startnumre. Nr. 4 er MG nr. 26, nr. 5 er "reserve" Audi'en - den japanske.

22.30 Stillingen er forsat uforandret helt i spidsen, men MG'en er begyndt at presse på for at få 3 pladsen. Den noget lettere LMP 675 MG er måske en af de ubekendte faktorer i dette års Le Mans som skal true Audi'erne. Imellem tiden er den ene af Bentley'erne begyndt at køre stærkt. Med Eric van der Poele bag rattet køres der tider på 3.35 til 3.40 min. pr. omgang. Det går altså rigtigt stærk i det mindste for den ene Bentley.

22.42 Den japanske Audi - den med nr. 5 - har været i pit. Årsag: en overophedet motor. Det tog 20 minutter at skifte køler, men nu er den ude igen for at genoptage løbet. Til gengæld går det skidt for Panoz nr. 11 - den med Jan Magnussen. Den er igen i pit, denne gang er det med en meget overophedet motor. Den ene Saleen bil har været stoppet i Arnage svinget. Den er på vej tilbage til pittet - hvis den når det. Årsagen er endnu ikke kendt.

22.45 Et mindre slag foregår om 5 pladsen. Eric van der Poele er på 5 pladsen, men de 2 Dallara-Judds med nr. 14 og 15 ligger på samme omgang og har tænkt sig at vil længere frem. Det ser ikke godt ud for Saleen nr. 67. Den er stoppet ved Porsche svinget og er skubbet ud af officials ved stedet.

Stillingen kort før kl. 23 er den at top 4 ser sådan ud. Nr. 1 er Audi nr. 1 - 2 omgange foran Audi nr. 2. Nr. 3 er Audi nr. 3 som stadig kæmper hårdt med MG nr. 26 om denne placering.

Dons

Læs mere om:
  • 16/06/02 - Le Mans - Le Mans
  •