Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Medlemsaften i Jan Magnussen Fanclub

ALMS 
05/05/11 

American Le Mans SeriesOnsdag den 18. maj afholdes der medlemsaften i Magnussen Fanclub. Udover lidt god mad og hygge, kommer Jan Magnussen også og fortæller om sidste års NASCAR eventyr. Han vil også bringe medlemmerne up-to-date med den igangværende sæson og forberedelserne til Le Mans. Med sig har Jan Magnussen nogle eksklusive optagelser, fra et nyt kamera, han ved forskellige lejligheder har haft monteret på sin hjelm.
 


(Foto: Jan Kaiser)

Der vil selvfølgelig være rig lejlighed til at stille spørgsmål og få autografer. Er du dygtig og heldig, så kan det også være at du går hjem med en spændende og eksklusiv Jan Magnussen effekt. Der bliver nemlig afholdt konkurrencer om spændende effekter fra Jan Magnussen.

Om aftenen vil medlemmerne også kunne se den store og fantastisk flotte Scania lastvogn, der er dekoreret med Jan Magnussen billeder og effekter. Lastbilen har på udstillinger vundet flere internationale og nationale konkurrencer og den har været vist i magasiner verden over. Vi kan garantere for, at det er et gennemført flot arbejde, der er lavet på lastbilen. Der er så mange finesser og detaljer på den, at vi ikke vil begynde at nævne nogle her.


(Foto: Flemming Hansen)

Ved arrangementet vil det også være muligt at købe Jan Magnussens bog og det nyeste tøj fra Corvette Racing.

For mere info kontakt fanclub@magnussenracing.com.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Fukamuni Racing
  •