Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Fukamuni Racing klar til debut i Camaro Cup

Camaro Cup 
05/05/11 

- på Ring Knutstorp
Med en kampklar Martin Hansen der har kørt 3 sæsoner i Formel Ford for Fukamuni Racing, ser teamet frem til Deres sæsondebut den 5 til 6. maj på Ring Knutstorp i Sverige, til det første løb i Camaro Cup’en, som er supportklasse til STCC.
 

Vi fik taget en sen beslutning i året om også at skulle køre motorløb i 2011 og da Formel Ford ikke længere er supportklasse til DTC, da DTC nu er slået sammen med STCC, havde vi valget om enten at stoppe vores deltagelse i motorsport, eller finde en klasse som kunne modsvare vores økonomi og ambitioner.

Det var nu ganske let, da hele konceptet omkring Camaro klassen bejler til alt hvad vi forstår ved en racerbil, med en buldrende V8 motor på 5.7 liter med 440 HK og 600 NM med en egenvægt på 1175 kg, der bringer bilen rundt på de svenske og danske racerbaner i stort set de samme tider som der præsteres i STCC, men til 1/3 del af prisen, hvorfor Mikkel og jeg hurtigt blev enige om at vores fremtid kunne ligge i denne klasse, udtaler Teamchef Søren Jensen.


Bilen med folie.
(Foto: Fukamuni Racing)

Hvad endnu bedre var, at vores gode ven igennem mange år, Jan Magnussen var med på ideén, da Camaro Cup’en passer fint ind med hans aftale med Generel Motors i USA, hvorfor vi efter et par telefonsamtaler med Tony Bryntesson fra BMS Engineering, der producere Camaro bilerne til klassen i Sverige. Fik en aftale i stand om at få 2 biler leveret, som passede fint med Jan Magnussens øvrige planer og løbs engagementer, der desværre betyder at han ikke kommer til start i weekenden til det første løb, ufortæller medejer Mikkel Wangaa i Fukamuni Racing.


Martin Hansen ved bilen.
(Foto: Fukamuni Racing)

Vi havde sidste år et godt samarbejde med Alternative Engineering og Robert Schlünssen i DTC, men har i år valgt at samarbejde med TechSolution ved Jesper Lund og Thomas Mueller, der har leveret en imponerende indsats over de sidste 4 uger for at få gjort Racerbil og Lastbil klar til sæsonpremieren. Hvor vi skal være ærlige og sige at vi desværre har døjet med nogle ærgerlige motorproblemer, der hare kostet tid og har betydet at vi kun har kunnet gennemføre 2 ud af 4 planlagte test, fortæller Teamchef Søren Jensen.

Men nu pakker vi Lastbilen onsdag aften og drager af sted til vores Svenske broderfolk og satser på at Martin Hansen kan holde den danske fane højt, da vi er eneste danske repræsentant i klassen og glæder os især over at testen på Mantorp park med Jan Magnussen ved rattet viste tider, der næsten var et sekund bedre en sidste års poletid, hvorfor de nok skal få kamp til deres hår, udtaler Mikkel Wangaa.


Bilen pakkes.
(Foto: Fukamuni Racing)

Til alle danske racerfans som kommer til Knutstorp vil vi gerne invitere jer til at besøge os i Paddocken til en kop kaffe og en racersnak i teltet da vi glæder os til at vise vores nye biler frem, på ægte amerikansk vis, slutter Søren Jensen.

Fukamuni Racing
Søren Jensen


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Martin Hansen
  • Fukamuni Racing
  • Ring Knutstorp
  • 07/05/11 - Ring Knutstorp - Camaro Cup
  • Jan Magnussen hurtigst i Camaro test
  •