Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

To brødre med et fælles mål - Formel 1

Formel 1 
07/05/11 

14 årige Lasse og 20 årige Marco Sørensen, to brødre fra det Nordjyske, og med fuld fart på mod toppen af international motorsport. Den ene deltager i det Tyske formel 3 mesterskab, og den anden som fabrikskører for en af verdens største gokart fabrikker.
 

Storebror Marco, skrev allerede i 2009 kontrakt med Renaults Formel 1 Team, som junior kører. Siden har han deltaget på højt plan i international formel racing, og ligger for øjeblikket på anden pladsen i Formel 3 mesterskabet. Lillebror Lasse deltager i år i det internationale gokart mesterskab, og har netop kvalificeret sig til Europamesterskaberne med en toppræstation i England. Det er netop Marco’s læreår hos Renault som at de nu begge benefitter af.


Marco i sin F3 racer

Marco udtaler, at under hans tid ved Renault var han cirka hver tredje uge i England på Formel 1 fabrikken. Her blev jeg teste på alle leder og kanter. Yderligere havde de lavet fysisk og mental træningsprogram, som jeg skulle følge til punkt og prikke hver eneste dag. Hver dag skulle jeg rapportere på e-mail, alt omkring mine trænings øvelser, tider, hårdhed, hvornår at jeg stod op, hvornår jeg spiste, hvordan jeg have sovet. Kort sagt så blev alt hvad jeg lavede målt og vurderet.

Disse trænings programmer er netop en af brødrenes hemmeligheder bag deres store succeser på racer banerne. Lillebror Lasse følger Marco’s træningsinstrukser meget grundig. Tillige følges de to oftest ad i træningscentret, eller på de mange løbeture. Før hver løb bliver der udvekslet gode råd om kurver og sving på banen, så man allerede mentalt kender banen inden man kommer der.


Lasse i sin gokart

Også for vore sponsorer er det en stor fordel, at vi kan støtte hinanden. Sponsorerne få mulighed for at få deres logo vist på begge køretøjer og hjemmesider. Yderligere får nye sponsorerer, som gerne vil starte i det små med gokart, også mulighed for at snuse lidt til det store formelklasser, da de også kan få billetter til alle Marco’s løb i det Tyske Formel 3 mesterskab.

Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Marco L. Sørensen
  •