Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Nicolaj Møller Madsen skal forsvare sin titel

KF2 
06/05/11 

Den regerende Europamester er klar til at forsvare sin titel som Europamester i KF2-klassen til Juli i Spanien. Dette sker efter danskerens kvalificering til EM på den engelske bane PFI.
 

Den succesfulde racerkører har haft en svær sæsonstart i 2011. Først på sæsonen var danskeren ramt af sort uheld, og påkørsler og dertilhørende ødelagte karts.

”Sådan er motorsport. Man kan aldrig forsikre sig imod uheld, og jeg har været de forkerte steder på de forkerte tidspunkter,” siger Møller Madsen. Med et professionelt racerteam bag sig, er danskeren optimistisk.


Nicolaj Møller Madsen på den engelske bane PFI

”Det har været en hård sæsonstart, men det vigtigste for mig er, at teamet og jeg hele tiden arbejder intenst med dette. Vi finder hele tiden mere fart og det vigtigste er, at jeg klar til Europamesterskabet i Zuera, Spanien, hvor jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at forsvare min titel som mester.”

Klar til at forsvare titlen
For mindre end en uge siden kørte Møller Madsen så EM-kvalifikationen på den engelske bane PF International, og her viste danskeren god styrke. Det blev til nogle gode heats, og en god tidtagning, men i finalen slog uheldet til.

”Jeg var ufrivilligt indblandet i et crash i finalenstarten, og derefter kunne min gokart simpelthen ikke køre videre. Dette betød desværre, at jeg skulle slutte min kvalifikationsweekend af fra pitten,” fortæller en skuffet Møller Madsen. Danskeren er dog vigtigst af alt - sikret en plads til opgøret om titlen til Europamester 2011. Og her hersker der ingen tvivl: Titlen skal forsvares!

Udover Europamesterskabet kører danskeren i år i WSK-serien og endvidere VM, hvor Møller Madsen tog bronze sidste år. Europamesterskabet køres på Zuera, Zaragoza i Spanien d. 23. - 24. Juli.

Janni Storm
nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •