Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

2010-billetsalget for Classic Race Aarhus er passeret

Classic Race
Aarhus 

03/05/11 

Byens handlende er glade for det forestående gadeløb ved Mindeparken
Nu er der kun ganske få dage til, at årets udgave af Classic Race Aarhus går i gang. I dagene fra 13. til 15. maj bliver gaderne og vejene omkring Mindeparken fyldt med historiske racerbiler, og det er der rigtig mange, som glæder sig til. Og det er ikke kun deltagerne og de tusindvis af tilskuere, men også mange af Aarhus’ erhvervsdrivende.
 

”Classic Race Aarhus er virkelig et arrangement, som vi ser frem til og bakker op om i Aarhus City Forening,” siger Claus Bech. Han er med i bestyrelsen i Fonden Classic Race Aarhus og er direktør for Aarhus City Forening, der står for at markedsføre Aarhus City som shopping- og oplevelsescentrum for befolkningen i hele Østjylland.
”Medlemmerne af Aarhus City Forening vil hver især opleve øget aktivitet i forbindelse med Classic Race Aarhus. Der vil være flere overnatninger på byens hoteller. Midtbyens butikker vil opleve øget omsætning og byens mange restauranter og cafeer vil få markant flere gæster end normalt.”


Claus Bech fra Aarhus City Forening ser frem til årets udgave af Classic Race Aarhus, hvor der også vil være en Classic Car Park for historiske biler – som hans egen MG A 1600 Mk I.
(Foto: Morten Alstrupdk)

Billettallet for 2010 er passeret
Som direktør fra Aarhus City Forening har Claus Bech et indgående kendskab til mange af de arrangementer, som Aarhus hvert år lægger gader, veje og pladser til. Men han mener, at Classic Race Aarhus er helt speciel.

”Det er kort godt det mest omfangsrige enkeltarrangement, vi har i Aarhus,” siger han.
”Og der skal ikke være nogen tvivl om, at dette års udgave bliver større end premiereudgaven. Allerede nu er der solgt 10.000 billetter til Classic Race Aarhus. Det er det samme antal, som sidste år overværede løbet, så jeg tror helt bestemt, at vi når op på vores målsætning om 15.000 solgte billetter.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 15/05/11 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •