Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rotax

Kasper H. Jensen vinder RMC i Vojens

Rotax 
04/05/11 

Ved årets 2. afdeling af Rotax Max challenge tog Kasper H. Jensen igen sejren
Så var Rotax karavanen kommet til Vojens, for at køre anden afdeling af årets RMC mesterskab.
I senior feltet var der 46 til start,og allerede i fredagens træning var det tydeligt at RS-Competition havde forbereds sig godt på deres hjemmebane.
 

I de første træninger var Kasper ca. et halv sekund efter, dette blev reduceret til 0,3 ved tidtagningen. Jannie Johansen satte alle drengene på plads med en kanon tid,57,778 - ny bane rekord!


Kasper H. Jensen.
(Foto: KHJ-Racing)

5. pladsen ved tidtagningen blev vekslet til en 2. plads efter de tre indledende heat. Prefinalen gav en tredje plads og hermed inderbane til finalen.
I finalen kom Kasper ud af første sving på, anden pladsen, lige efter Nicolai Nielsen. Efter 5 omgange tog Kasper føringen og resten af heatet lå Kasper i front med Nicolai Kristensen lige i hælene.

"Dette var den bedste sejr længe" sagde en glad Kasper lige efter heatet. "Vi vidste at RS’erne ville være gode på deres hjemmebane, derfor var det ekstra fedt at vinde finalen."


Kasper H. Jensen øverst blandt fire RS’er.
(Foto: KHJ-Racing)

Kasper sigen stor tak til PB-Kart Race for opbakningen ved løbet.

KHJ-Racing


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  •