Formel 3 Euro

Hockenheim - race 3

01/05/11

Efter at være frataget sin podieplacering i weekendens anden Formula 3 Euro Series løb på Hockenheim banen i Tyskland, kom Prema Powerteam køreren Roberto Merhi stærkt tilbage i det tredje løb.
Roberto Merhi der startede løbet fra 2. pladsen, tog starten og føringen med det samme, da pole position manden Marco Wittmann Signature Plus teamet 'sov lidt under starten', derefter førte han samtlige løbets 25 omgange.

Marco Wittmann kunne dog fastholde 2. pladsen, selv om han blev presset hårdt bagfra af svenske Felix Rosenqvist der var startet på 5. pladsen i sin Mücke Motorsport racer.

Feltets anden svenske deltager Motopark Academy køreren Jimmy Eriksson startede løbet på 9. pladsen, og kom i mål som nummer 7.

Kun en enkelt ud af de sekstens kørere udgik af løbet det var Kuba Giermaziak fra Star teamet, samtlige de øvrige kørere var på omgangshøjde efter de 25 omgange på Grand Prix banen.

16 Kuba Giermaziak STAR Racing Team DNF 19

Næste løb i Formula 3 Euro Series mesterskabet køres om to uger på Zandvoort banen i Holland.