Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

DK Motorsport forsvarer en titel – og angriber en ny

Danish Endurance
Championship 

03/05/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipLangdistancemestrene indsætter to biler i årets første løb på Padborg Park.
Nu tager DK Motorsport på sit titelforsvar. Lørdag den 7. maj på Padborg Park går racerteamet ikke bare efter at tage sit tredje mesterskab i træk, men også efter at vinde hele to titler indenfor langdistanceracing.
 

”Vi har i år udvidet aktiviteterne, så vi både deltager med vores Opel Corsa-vindervogn fra sidste år, der skal generobre titlen i to-liters klassen, og med en bil i den såkaldte Clio-division, hvor vi for første gang i teamets historie er med,” siger Per Johansen fra DK Motorsport.


DK Motorsport forsvarer titlen med denne Opel Corsa

Han kommer selv til at sidde bag rattet af mesterskabsbilen fra 2010 sammen med Tom Pedersen og den nye kører Lars Højris, mens DK Motorsports Clio-racer på Padborg Park bliver kørt af Jan Seerup, Johnny Andersen og Thomas Wulff.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at køre for DK Motorsport,” siger Lars Højris. ”Det er en vinderbil, vi starter med, og det tiltaler mig meget. Bilen kører godt, alting virker i teamet og mine tider er ikke helt ved siden af, så det bliver rigtig godt.”

”DEC-løbene er meget sjove at køre, og da jeg er Opel-mand til fingerspidserne og ikke selv skal skrue på bilen, er det et perfekt samarbejde – også fordi vi har en god kemi.”

”Lars har gjort det rigtig godt,” siger Tom Pedersen, der har kørt for DK MOTORSPORT siden teamets start i 2009. ”Han har den rette indstilling til tingene og er godt med på sine tider i bilen.”

”Det bliver en spændende sæson, hvor vi tegner til at få mere konkurrence, når det gælder kampen om generalsejrene. Nogle af de biler, der er dukket op i den store klasse til denne sæson, virker til at være meget hurtige, og selv om det ikke er dem, vi er direkte i konkurrence med, når det gælder mesterskabet, så vil vi gerne slå dem alle sammen.”

DK Motorsport stiller også i denne sæson til start med den Opel Corsa, der sidste år både tog mesterskabet i to-liters klassen, men også vandt flere af løbene generelt.

”Vi forventer at starte der, hvor vi sluttede sidste år,” siger Per Johansen. ”Vi har haft bilen igennem en modifikation i løbet af vinteren. Vi har testet par gange, og det har givet en fantastisk bil. Vi har egentlig ikke lavet så meget ved motoren, men vi er skiftet til 18 tommer hjul og har ændret på vægtfordelingen, og det gør, at vi i hvert fald er et sekund hurtigere på en omgang end sidste år. Så forventningerne er store.”


DK Motorsport er også med i Clio-divisionen

Men udover at forsvare mesterskabet i klassen for to-liters biler har DK Motorsport også valgt at angribe Clio-divisionen, der er udskrevet for standardbaserede Renault Clio-modeller. Her bliver teamets faste deltager i Clio Cuppen – Jan Seerup – ankermand på bilen.

”Jeg glæder mig til at komme i bilen igen,” siger Jan Seerup, der scorede to sjettepladser ved premieren. ”Jeg er ikke så god til at eksplodere på den første omgang og er mere til at køre konstante tider, og det bør helt klart være en fordel i langdistanceløb, hvor vi jo kæmper over fire timer.”

”Jeg befinder mig rigtig godt i mit nye team, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med Thomas Wulff, som jeg kender i forvejen. Det bliver rart at få ham på banen igen. Han er en kører, der kan sætte sig i bilen og være hurtig fra start. Jeg forventer, at vi skal ligge i den gode ende.”

DK Motorsport


Læs mere om:
  • Lars Højris Nielsen
  • Per Johansen
  • DK Racing
  • Padborg Park
  • 07/05/11 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS