Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

AutoTech Racing tester på Padborg Park

Formel Ford - DK 
03/05/11 

For de autoteknologstuderende på Aarhus Tech har det været en fantastisk onsdag da de testede deres Aquila FZ1 på Padborg Park. Både for køreren, Mikkel Byrialsen og for teamet var det de første erfaringer der blev gjort med bilen på en racerbane.
 

Der blev i løbet af dagen lavet setup af bilen, hvilket de studerende deltog i, med råd og vejledning fra Dan Suenson, direktør for Aquila Racing Cars. Som dagen skred frem var det tydeligt at Mikkel blev fortrolig med bilen og omgangstiderne kunne bekræfte dette.

Imellem testkørslerne blev Mikkel coached af eleverne samt tidligere danmarksmester i Formel Ford, Henrik Jacobsen. Dagen gik med at opsamle data til senere analyse ved hjælp af datalogging og overvågning af forskellige parametre så som dæktryk og temperaturer.

Ud over AutoTech Racing var Elvin Nielsen Motorsport og Egebart Motorsport til testdagen. Dagen gik uden de store problemer og med rigtigt dejligt vejr.

AutoTech Racing
www.autotechracing.dk


Læs mere om:
  • Mikkel Byrialsen
  • AutoTech Racing
  •