Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Ottersen brugte påsken til sæson forberedelse

Special Saloon 
02/05/11 

Normanden Joakim Ottersen brugte noget af påsken på at forberede sig på den hjemlige sæson, og det endte med et strålende resultat.
Inden påske deltog Joakim Ottersen med sin Jaguar V8 Star racer ved Hockenheim Historic med deltagelse i den tyske Spezial Tourenwagen Trophy klasse, hvor han med god fart i bilen sikrede sig pokalerne for to 3. pladser, så han var tændt inden Åbningsløbet på Jyllands-Ringen.
 

På Hockenheim var hastighederne i løbet oppe på over 270 km/t. - noget hurtigere end der bliver kørt på Jyllands-Ringen!

På Jyllands-Ringen deltog Joakim Ottersen og Jaguar'en i Special Saloon Car klassen, hvor der stillede 23 biler til start.
Her kunne Joakim Ottersen hjemkøre to 2. pladser, samt en samlet sejr.


(Foto: Racefoto)

"Det var rart at få kørt lidt fart ind i kroppen, og at tage hjem med to 2. pladser yders tilfredsstillende" - udtaler Joakim Ottersen - "Det første løb blev lidt for spændende, da jeg blev klemt mellem et par biler i starten, og senere blev idømt en tur gennem strafbanen, for desværre at have bremset for sent og 'dyttet lidt til' Graversen i hans Fiat, det bragte mig ned på 3. pladsen."

Joakim Ottersen fik sig dog kørt op på 2. pladsen i løbet.

I pausen mellem de to løb havde mekaniker Ståle Alseth travlet, der skulle en ny frontsplitter på bilen samt lappe lidt sammen på fronten før den igen var startklar, men de var intet problem for ham.

I andet løb kvitterede Joakim Ottersen for indsatsen ved at køre sig til endnu en 2. plads.

"Det er en udemærket måde at holde påske på" - slutter Joakim Ottersen af, mens han nu ser frem til starten på den norske sæson der begynder den 14. og 15. maj på Vålerbanen.


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - Special Saloon - DM
  •