Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Comebackløb til Ibrahim Okyay

WTCC 
01/05/11 

Når FIA World Touring Car Championship deltagerne kører ud til deres næste afdeling i dette års mesterskab, den 15. maj på Monza banen i Italien, bliver det igen med deltagelse af Ibrahim Okyay fra Tyrkiet.
Ibrahim Okyay er femdobbelt tyrkisk touring car mester, og har tidligere deltaget i både World Touring Car Championship samt European Touring Car Cup, så der er tale om en erfaren kører der gør come back.
 

Ibrahim Okyay vandt det tyrkiske touring car mesterskab i 1999, 2001, 2007, 2009 og 2010, altså med over et årti mellem første og sidste sejr, er der tale om en kører der har været 'på toppen' i mange år.

Udover deltagelsen og de mange sejre i det tyrkiske touring car mesterskab, har Ibrahim Okyay også haft tid til at deltage i World Touring Car Championship, det var i 2008 sæsonen, her var sæsonens bedste resultat en 10. plads i gadeløbet i forbindelse med Macaus Grand Prix.
Derudover deltog Ibrahim Okyay i European Touring Car Cup i 2010, hvor han sluttede på 4. pladsen i Super 2000 mesterskabet.

Nu vender Ibrahim Okyay så tilbage til World Touring Car Championship, der skal han køre i en 'gammel' BMW 320si for Borusan Otomotiv Motorsport.
Det er planen at deltage i udvalgte løb i år som opbygning til en fuld sæson i klassen i 2012, i en af de nye BMW 1,6 turbo biler.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ibrahim Okyay
  • Borusan Otomotiv Motorsport
  • Monza
  • 15/05/11 - Monza - WTCC - FIA VM
  •