Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Jan Magnussen hurtigst i Camaro test

Camaro Cup 
29/04/11 

Jan Magnussen testede onsdag og torsdag for første gang i den Camaro, som han skal køre for Fukamuni Racing i den svenske Camaro Cup. Onsdag testede teamet på Mantorp og torsdag blev der testet på Ring Knutstorp.
Jan Magnussen og Fukamuni Racing oplevede dog to vidt forskellige testdage.
 

Onsdag var Jan Magnussen hurtigste mand på banen på Mantorp, men torsdag nåede han kun tre omgange på Ring Knutstorp, da dagen var plaget af tekniske problemer.


(Foto: Jan Kaiser)

"Vi var selvfølgelig glade for, at være hurtigst i går, men ville meget gerne have arbejdet videre med bilen i dag. Der er masser endnu, som vi mangler at prøve af, så vi har erfaring når sæsonen starter for teamet om mindre end to uger. Nu mistede vi hele dagen grundet forskellige problemer, hvor vi helt klart manglede erfaring med bilen og motoren. Men det er det testdagene er til for, så vi kan lære og være skarpe når det gælder" sagde Jan Magnussen efter testen.

I næste uge skal bilen udsmykkes i den nye bemaling inden teamet pakker trucken onsdag og kører mod første afdeling, hvor det er Martin Hansen, der sidder bag rattet, da Jan Magnussen er optaget af Le Mans test med Corvette i USA.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Martin Hansen
  • Fukamuni Racing
  • Mantorp Park
  • Ring Knutstorp
  • 07/05/11 - Ring Knutstorp - Camaro Cup
  •